Vágólapra másolva!
Megszerezte első győzelmét új csapatával, az egyesült arab emírségekbeli al-Vaszllal Diego Maradona, aki az Emirates Club elleni találkozón azzal vonta magára a figyelmet, hogy megrúgott egy szurkolót.

Maradona a meccs előtt egy kerítésre kitett molinóval akart pózolni, de a kíváncsi drukkerek állandóan megzavarták a fotózást azzal, hogy a molinót felhajtva meglesték az 1986-os világbajnokság hősét.

Maradona egy ideig dühösen rángatta drapériát, majd megunta a kukucskáló drukkereket, és egyiküket kézen rúgta. Az esetnek nem lett folytatása, a kedélyek lenyugodtak, Maradona pedig behúzta első győzelmét, majd elég ingerülten üzent a szukolóknak.


"Ha valaki aggódik a csapat miatt, az nem jöjjön ki a meccsre, inkább maradjon otthon, és nézzen DVD-t vagy valamilyen vicces sorozatot. A futballban semmitől sem kell félni, hiszen a szórakoztatásról és a szenvedélyről szól. Szeretek nyerni, és azért vagyok itt, hogy nagy eredményeket érjek el az al-Vaszllal, úgyhogy a szurkolóknak nem kell félniük, jó csapatunk van" - kampányolt saját maga és a játékosai mellett az edző.

Mindent egy helyen az Eb-ről