Vágólapra másolva!
A Telekom Veszprém hazai pályán 36-29-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtök esti mérkőzésén. A találkozó után a főszereplők értékelték a látottakat.

"Nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, különösen a második félidőben. Az első félidően nyújtott védekezésünkkel nem voltam elégedett, ennél sokal jobban kell majd Aalborgban kezdenünk, hogy legyen esélyünk megtartani az előnyünket. A szurkolók fantasztikusak voltak, köszönöm nekik a buzdítást, amit 60 percen át nyújtottak" - beszélt Momir Ilic, a magyar sztárcsapat vezetőedzője a negyeddöntőn történtekről.

"Elégedett vagyok az eredménnyel, a szünet után egy nagyon erős, fizikális védekezéssel sikerült a magunk javára fordítani a meccset.

Az első félidőben még így is sok maradt bennünk, de nem lehetünk elégedetlenek. A párharc második fele még hátra van, a munka még nincs befejezve. Már alig várom a visszavágót" - ezt már Rasmus Lauge, a Veszprém csapatkapitánya mondta.

Aalborgban mindent megteszünk, hogy visszajöjjünk a párharcba" - mondta Stefan Madsen, a dán BL-döntős vezetőedzője.

Felix Claar, az Aalborg irányítója így látta a mérkőzést: "Elképesztő hangulat volt az arénában, nagyon nagy problémáink voltak a második félidőben. Könnyű hibákat védettünk, így nem volt esélyünk. Mindent megteszünk, hogy egy hét múlva megfordítsuk a párharcot."

Mindent egy helyen az Eb-ről