Vágólapra másolva!
Sebastian Vettel szerint hiába diktálta a tempót a szezon első három versenyén a Red Bull, a Török Nagydíjon is meg kell majd küzdenie a sikerért.

Nem panaszkodhat a 2011-es szezonban elért eredményeire a Red Bull: Sebastian Vettel az első két versenyt megnyerte, Kínában második lett, így magabiztos előnnyel vezeti a világbajnoki pontversenyt. A német szerint nem dőlhet hátra a csapat, a riválisok közelednek, így a jövő heti Török Nagydíjon sem adják ingyen a győzelmet.

"A török pálya nem kíméli a gumikat és általában meleg is van" - mondta Vettel. "De szeretem Isztambult, mert ott volt az első F1-es tesztem. Erősnek kellene lennie az autónknak, ugyanakkor tisztelnünk kell ellenfeleinket, semmit nem vehetünk biztosra. Mindenki keményen dolgozik, ám mi is keményen hajtunk azért, hogy megtartsuk előnyünket."

Az isztambuli pálya különlegessége a beláthatatlan 8-as kanyar, amely valószínűleg extrém megterhelést jelent majd a gumik számára. "Ez egy lenyűgöző kanyar, gyors és nagyon huplis, szinte semmit nem látni benne. Csak befordulunk és reméljük a legjobbakat."

Mindent egy helyen az Eb-ről