Vágólapra másolva!
Mint ismert, a hétszeres Formula-1-es világbajnok, Michael Schumacher öccse, az ugyancsak korábbi F1-es pilóta, Ralf Schumacher a közösségi oldalán coming outolt. A bejelentése óta először szólalt meg a német versenyző, a közösségi oldalán köszönte meg a támogató üzeneteket és meg is mutatta a férfit, akivel együtt él.

A 49 éves Ralf Schumacher a közösségi oldalán jelentette be vasárnap, hogy homoszexuális. Akkor úgy vélekedett, hogy "a legszebb az életben, amikor olyan ember van melletted, akivel mindent meg tudsz osztani".

F1 Grand Prix Of Mexico, Ralf Schumacher
Ralf Schumacher nyíltan felvállalta  másságát 
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Gongora/NurPhoto

Ralf Schumacher az Instagramon üzent

Azóta sok üzenetet kapott az Instagram-oldalán a korábbi autóversenyző, a támogató üzeneteket pedig meg is köszönte a rajongóinak:

"Nagyon köszönöm a sok gratulációt és hozzászólást. Nagyon boldogok vagyunk és köszönjük nektek" - írta a poszt mellé Schumacher, amelyen a francia párja, Etienne immár szemből is látható. (A vasárnapi posztjában még csak úgy mutatta meg, hogy ne legyen felismerhető a férfi.)

Ralf Schumacher bejelentése már csak azért is váratlan lehetett a közvélemény számára, mert 14 éven át volt Cora Brinkmann, vagy ahogy többen ismerik, Cora Schumacher házastársa, kapcsolatukból pedig egy gyermek is született, David, aki ugyancsak autóversenyző. Az 1974 és 1976 között versenyző Mike Beuttler után ugyanis Schumacher lett az F1 történetének újabb nyíltan homoszexuális versenyzője.

A német autóversenyző 1996 és 2007 között 181 Forma-1-es futamon indult és hat győzelmet szerzett - a Jordannél, a Williamsnél és a Toyotánál is megfordult -, mégis inkább arról ismerik sokan, hogy ő a síbalesetet szenvedő, hétszeres Formula-1-es világbajnok, Michael Schumacher öccse.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről