A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Augusztus 22. és 25. között hetedik alkalommal rendezik meg a tihanyi Tranzit Fesztivált, Magyarország legnagyobb közéleti találkozóját közel 100 előadóval, több ezer résztvevővel, ahol minden meghatározó jobboldali, szuverenista közösség képviselteti magát – közölte a Kommentár Alapítvány.
Vágólapra másolva!

A tájékoztatás szerint Tihanyban minden olyan téma asztalra kerül, ami hozzásegítheti Magyarországot ahhoz, „hogy a napjainkban zajló világrendszerváltás nyertese lehessen. Így szó lesz civilizációs kihívásokról, szuverenitásról, gazdasági kérdésekről és az európai együttműködés állapotáról is”. A Tranzit Fesztivál mindig az érdemi viták otthona. Ez idén sem lesz másképp. Azonban – a korábbi évek gyakorlatától eltérően – most nem döntéshozók fognak vitázni, mert az ellenzéki pártok nem vállalták a vitát. 

Idén is megtartják Tihanyban a Tranzit fesztivált

„Nemet mondott a felkérésre a DK, a Momentum, a Párbeszéd-Zöldek és a Tisza Párt több politikusa is” – közölték a szervezők. Az összegzés szerint a viták mellett előadást tart többek között Bóka János, Hankó Balázs, Lázár János, Nagy István, Rogán Antal, Szijjártó Péter és Tuzson Bence miniszter is. A viták és a délelőtti előadások élőben követhetők lesznek a Tranzit Facebook oldalán – tartalmazza a közlemény.

A Tranzit Fesztivál médiapartnere az Origo, portálunk részletesen beszámol majd az eseményekről. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!