Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Melyik hajbeültetés a legjobb?

Vágólapra másolva!
A hajbeültetés az utóbbi években egyre népszerűbb megoldássá vált a hajhullással és kopaszodással küzdő emberek körében. A hajbeültetés lehetőséget ad arra, hogy természetes hatású és tartós eredményt érjünk el, visszaadva a páciens önbizalmát és esztétikai megjelenését. A hajbeültetés különböző módszerei közül ma már számos opció áll rendelkezésre, így érdemes alaposan utánajárni, melyik lehetőség a legmegfelelőbb a páciens igényeinek.
Vágólapra másolva!

A HIMG hajbeültetési klinika az egyik vezető intézmény Magyarországon, amely a legkorszerűbb technológiákat alkalmazza a hajbeültetés terén. A 15 éves tapasztalattal bíró klinika 500 négyzetméteren 3 sebészeti kezelővel és egy nagy műtővel várja azokat, akik szeretnék visszanyerni dús hajkoronájukat. Különösen figyelemre méltó az általuk kifejlesztett díjnyertes SHE (angolul: Single Hair Extraction) módszer, amely az egyik legmodernebb és legprecízebb hajbeültetési technikának számít.

Fotó: himgeurope.com

Mi az a SHE hajbeültetési módszer?

A SHE módszer egy speciális hajbeültetési technika, amely során a hajszálakat egyenként egy 0,7-0,9 milliméter átmérőjű tű segítségével nyerik ki. A tű átmérője miatt az SHE módszer alkalmazásánál a sebgyógyulás sokkal gyorsabb és sűrűbben lehet ültetni a hajszálakat, így a végeredmény rendkívül természetes hatású lesz, szemben a leggyakrabban használt FUE módszerrel, ahol a tűk 1,0-1,2 milliméter átmérőjűek.

Miért kiváló döntés a HIMG klinika hajbeültetésre?

A HIMG hajbeültetési klinika számos olyan előnnyel rendelkezik, amelyek kiemelik a versenytársak közül:

Szakértelem és tapasztalat: A HIMG klinika orvosai és szakemberei 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a hajbeültetés terén. A folyamatos képzéseknek és az új technológiák iránti nyitottságuknak köszönhetően mindig a legmodernebb eljárásokat alkalmazzák.

Korszerű technológia és eszközök: A HIMG klinika a legújabb technológiai fejlesztéseket alkalmazza, amelyek garantálják a biztonságos és hatékony hajbeültetést mint az SHE módszer. A modern eszközök és berendezések segítségével a beavatkozások gyorsabbak és pontosabbak.

Személyre szabott kezelési terv: Minden páciens egyedi, ezért a HIMG klinika mindig egyénre szabott kezelési tervet készít. Az előzetes konzultáció során alaposan felmérik a páciens igényeit, majd ennek megfelelően alakítják ki a hajbeültetésének a részleteit.

Kiváló hajbeültetési környezet: A pácienseket 3 sebészeti kezelő, 1 nagy műtő és saját pihenőszoba várja, ahol pihenhetnek a beavatkozás közbeni szünetekben. A délelőtt folyamán a hajszálak kivétele alatt a páciensek zenét tudnak hallgatni, délután pedig a hajbeültetés közben viszont már lehetőség van filmnézésre is.

Kitűnő utókezelés: A hajbeültetést követően a HIMG klinika teljes körű utókezelést biztosít, amely magában foglalja a szükséges ellenőrzéseket és tanácsokat a hajápolással kapcsolatban, tovább folyamatos kontroll vizsgálatokkal biztosítják pácienseik a hajbeültetés utáni teendőkről, hogy a beavatkozás utáni 6-12 hónapban már újra dús hajkoronával rendelkezzenek.

Fotó: himgeurope.com

Ha Ön is hajhullással vagy kopaszodással küzd, és szeretné visszanyerni természetes haját és önbizalmát, válassza a HIMG hajbeültetési klinikát és az innovatív SHE módszert! Foglaljon időpontot egy konzultációra, hogy személyre szabott kezelési tervet készíthessünk Önnek! Ne várjon tovább, tegyen még ma a dúsabb és egészségesebb hajért! Minőségi hajbeültetést csak a HIMG Klinikától!

(x)

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről