Pavarotti Budapestre látogat

Vágólapra másolva!
Pavarotti, a híres olasz tenor koncertet ad április 27-én a fővárosi Budapest Sportarénában - adta hírül csütörtökön Dávid Bence, a produkció menedzsere.
Vágólapra másolva!

A Tenor Világsztárok Magyarországon című sorozatban - Placido Domingo és José Cura után - most Luciano Pavarotti is szólókoncerttel örvendezteti meg a magyar közönséget. Műsorán operarészletek, népszerű olasz, nápolyi és spanyol dalok szerepelnek. Az esten közreműködnek a Magyar Állami Operaház magánénekesei és a Failoni Szimfonikus Zenekar.

Az opera a fiatalabb és idősebb korosztályhoz tartozók körében ma is az egyik legnépszerűbb zenei műfaj, ami nagyrészt a három világhírű tenor érdeme.

Sokak kedvence a legnagyobb termetű énekes. "Ő mindenkivel egyformán viselkedik, legyen barátja, a szállodaportás vagy egy tv-show milliós közönsége, ezért szeretik őt az emberek. Nem akar másnak látszani, mint amilyen. Mindenki viszonozza természetességét, kapcsolatteremtő készségét. Született őszintesége révén megosztja másokkal a zenei iránti szeretetét, és ledönt jó néhány akadályt, amely a kiváltságosok abszolút kiváltságává tette az operát" - írta az énekesről megjelent könyvében Auda Pavarotti és Wendy Dallas.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!