Rengeteg utas rekedt a Gatwick repülőtéren az üzemzavar miatt - videó

Vágólapra másolva!
A Gatwick repülőtér egyike volt azoknak a cégeknek, amelyek leállást rendeltek el a Microsoft üzemzavarát követően, amely világszerte érintette a vállalatokat. A fáradt utasok kígyózó sorokban várakoznak a fejleményekre.
Vágólapra másolva!

Korábban már beszámoltunk róla, hogy világszerte informatikai hiba akadályozza repülőterek, vasutak, bankok és más rendszerek működését. 

A Microsoft-felhasználók világszerte jelezték a problémát. 

A technológiai óriásvállalat pénteken közölte, hogy fokozatosan javítja a Microsoft 365 alkalmazásokhoz és szolgáltatásokhoz való hozzáférést érintő problémát. 

Az üzemzavar miatt egyelőre késleltetik a repülőgépek felszállását és az utasfelvételt is a Gatwick repülőtéren, ami hatalmas káoszt okoz. A fáradt utasok kígyózó sorokban várakoznak a fejleményekre.

Az utasok a repülőtér utasfelvételi pultjainál rekedtek.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy tömeges Microsoft-kiesés okozott káoszt világszerte. Járatokat állítottak le, tévécsatornák, repülőterek és bankok függesztették fel működésüket.

A Sky News brit hírcsatorna nézőinek adás helyett csak egy üzenetet sugárzott reggel, amelyben az állt, hogy elnézést kérnek a nézőktől a szolgáltatás „megszakítása” miatt. A hiba miatt az American Airlines is leállította járatait, egyes németországi kórházakban pedig műtéteket is törölni kellett az informatikai káosz miatt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!