A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Sokkoló fotók jelentek meg az olimpia egyik sztárjáról

Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Alig néhány napja Micha Hancock (31) ezüstérmet nyert az USA válogatottjával a 2024-es párizsi olimpián . A csapat ezután a francia fővárosban ünnepelte sikerét.
Vágólapra másolva!

Az esemény után egy Uberrel akart visszatérni a szállodájába, úton odafelé azonban súlyos autóbalesetet szenvedett, olvasható a Bild-eb megjelent cikkben. 

Az olimpiai sztár horrorfotókat posztolt a kórházból.

Fotó: michahancock/instagram

A LOVB Houston csapatában játszó Hancock feldagadt szemmel mutatja magát Instagram-sztorijában. A megosztáshoz a következőt írta: 

Örülök, hogy élek. Van néhány sérülésem, de hónapokon belül felépülök.

 Nem árulta el, hogy pontosan milyen sérüléseket szenvedett. Ehelyett 45 000 követőjéhez fordult, és ezt írta: 

Ez gyorsan megtörténik, emberek. Vigyázzatok magatokra és a körülöttetek lévőkre, és vezetés közben feltétlenül kapcsoljátok be az öveteket.

Hancock elmondta, hogy az Uber taxi egy oszlopnak csapódott Párizsban. Azt azonban nem tudni egylőre pontosan, hogyan történt az   baleset.

Hancock nem volt egyedül az autóban, vele utazott Jordan Larson segédedző is.  

Ő vigyázott rám.

- mondta Hancock.

Larson könnyebb sérüléssekkel megúszta a balesetet.

Larson ezüstérmet szerzett az USA-val még a 2012-es londoni olimpián, valamint 2014-ben világbajnoki címet és olimpiai bronzot 2016-ban Rióban. Hancock 2020-ban Tokióban olimpiai aranyat nyert az amerikai röplabdacsapattal. A 2024-es döntőben 3-0-ra kikaptak Olaszországtól. 

Idén márciusban az MMA-sztár, Ryan Curtis olyan balesetet szenvedett, ami az egész életét teljesen felforgatta. Olyan esetek is előfordulnak, amikor sztár spotrolók a hibáznak az utakon

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!