A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Meghalt egy magyar fiú Norvégiában

Vágólapra másolva!
Tragédia történt egy magyar család norvégiai nyaralásán. Egy gyerek az erős sodrású folyóba esett és a mentőcsapatok csak két órával később tudták kiemelni a vízből.
Vágólapra másolva!

Egy magyarországi család Norvégiában nyaralt, és a Sunndal közelében lévő Bondhuselva folyó környékén jártak, amikor a 13 éves fiú a vízbe esett. 

A gyerek az ösvény és a folyó közötti sziklára lépett ki, hogy fényképet készítsen, és a folyóba zuhant

- írta a rendőrség kedd délutáni frissítésében. Az erős sodrású folyó magával ragadta a fiút, aki víz alá került - írta a rendőrség. A rendőrség helyi idő szerint hétfőn 11 óra 36 perckor kapta az első bejelentést a balesetről. A rendőrség a mentési műveletet nehéznek írta le, mivel a fiú egy szikla alá szorult, és a folyó erős sodrása is nehezítette a mentőcsapatok munkáját. A fiút 13:50 körül húzták ki a vízből és az életét már nem tudták megmenteni. A szülőket hivatalosan még nem hallgatták ki, mivel az eset annyira traumatizálta őket, hogy kórházba kerültek - írja a vg.no.

Július végén arról is írtunk, hogy szelfizés közben halt meg egy 14 éves influenszer. Arról is beszámoltunk, hogy épp kacsintott szelfizés közben egy nő, amikor halálra gázolt egy motorost az Egyesült Királyságban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!