Szennyvízaknába esett és meghalt egy hároméves gyerek az Egyesült Államokban

Vágólapra másolva!
Egy hároméves kisfiú tragikusan módon meghalt. Bátyjával nagymamájuknál játszottak, amikor a kisfiú átszaladt a szomszédba és leemelte a csatornafedelet, majd beleesett a szomszéd szennyvízaknájába.
Vágólapra másolva!

Egy három éves gyerek négyéves bátyjával játszott a Washington államban található Lakewoodban lévő otthonukban vasárnap. Nagymamájuk állítólag rendszeresen ellenőrizte a testvérpárt, de valamikor 

a hároméves gyerek átment a szomszéd udvarára, és leemelte a szennyvízakna tetejét.

Bátyja riasztotta a nagymamát, amikor a kisebbik gyerek beesett az aknába. Az idős nő helyi idő szerint 14:21 körül hívta mentőket. A gyerek holttestét csak 15:05-kor találták meg. A mentők a gyereket egy helyi kórházba szállították, de minden erőfeszítésük ellenére a gyerek meghalt - írja a Daily Mail.

Korábban arról is írtunk, hogy meghalt egy gyerek a berlini magyar nagyköveti rezidencián. Korábban arról is beszámoltunk, hogy hintabalesetben meghalt egy 6 éves gyerek Olaszországban, a mentők súlyos fejsérülésekkel szállították a kislányt a kórházba, ahol - minden erőfeszítés ellenére - nem tudták megmenteni az életét. Júliusban cikket közöltük arról, hogy egy 16 éves fiú az osztálytársaival játszott a gyöngyösfalui kalandparkban, amikor az egyik fa kidőlt, a fiú pedig több métert zuhant és belehalt a sérüléseibe.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!