Négy kisgyerek halt meg egy fagyasztóban

Vágólapra másolva!
Namíbiában négy gyerek játszott egy udvarra lerakott fagyasztóban. A gyerekekre rácsapódott a láda teteje, majd nem tudtak kijönni onnan. Két gyerek a fagyasztóban megfulladt, ketten a kórházban haltak meg.
Vágólapra másolva!

Namíbiában, Katima Mulilu városában játszott négy gyerek egy használaton kívüli, udvaron lévő fagyasztóban. Azonban játék közben rájuk csapódhatott a láda teteje, majd nem tudtak kijönni onnan. 

A gyerekeket délután találták meg, ketten megfulladtak a fagyasztóban, két kislányt pedig kórházba vittek, de ők sem élték túl. 

A gyerekek apja elmondta, hogy amikor hazaért, már csak annyit látott, hogy a mentők elvisznek két gyereket, kettőt pedig már halottszállító kocsiba tesznek. 

A gyerekek 3 és 6 év közöttiek voltak. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a nem használt, üres fagyasztó miért volt az udvaron – írja a BBC

Ahogy korábban megírtuk, tavaly egy hároméves kislány véletlenül agyonlőtte négyéves nővérét vasárnap este a texasi Houstonban. A tragédia nemsokkal helyi idő szerint este 8 óra után történt, azt követően, hogy a két lány egyedül maradt az egyik szobában. A hároméves kislány ekkor talált egy megtöltött fegyvert, és egyszer eltalálta vele nővérét. A négy éves kislány életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt.

2023 februárjában Elijah Jordan Brown Garcia a csapatával vett részt az edzésen New Jersey- i West Side Park pályán, amikor egyszer csak rosszul lett, és összeesett. Feltehetően az edzésen résztvevők nem ismerhették az újraélesztést, ugyanis a szemtanúk szerint több mint 30 percig feküdt a földön Elijah, anélkül, hogy segítettek volna rajta. A mentősök később megérkeztek a helyszínre, azonban a gyermeket már nem tudták megmenteni.

2022-ben Las Vegasban találták meg egy fiú holttestét egy fagyasztóban. Nyomozást indított a Las Vegas-i rendőrség egy gyermek halálának ügyében, miután holttestét anyja és barátja otthonában egy fagyasztószekrényben találták meg. Az anya barátját gyanúsítottként letartóztatták, két emberrablás és gyilkosság vádjával. A hatóságok átkutatták az otthont, és megtalálták annak az óvodás korú fiúnak a holttestét, akit utoljára decemberben láttak. 

Egy 13 éves fiút nyomott agyon egy szemetes teherautó, miután az az ausztráliai Port Lincolnban egy ipari szemetesládában elaludt 2021 májusában. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!