Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ma nagyon bölcsnek, megvilágosodottnak érezhetjük magunkat. Sokan lesznek zavaros világnézeti irányzatok áldozatai, hiszen a mai világ nem nagyon kínál kapaszkodókat, és támpontokat a nehéz helyzetben lévőknek. Nincs más megoldás, csak az, hogy egymásra odafigyelünk, és meghallgatjuk társainkat.

A Hold még a Bika csillagjegyben halad, és csak reggel lép át az Ikrek csillagjegybe. Így a napot már az Ikrek analógiájának jegyében töltjük. Vállunkat, karunkat, kezeinket ne terheljük fölöslegesen, ellenkezőleg: kényeztessük őket. Ha megsértjük ezeket a területeket, lassabban fog gyógyulni és fájdalmasabb is lesz.

Úgy érezhetjük, hogy a világ minden terhe a mi vállainkat nyomja. Így a probléma valószínűleg testi szinten is megjelenik majd. A megoldás a fizikális terápia lehet, a masszázs, fürdők, esetleg akupunktúra is jelentősen enyhítheti panaszainkat. A tüdőnkkel is adódhatnak kisebb problémák, nehezebben kapunk levegőt, mint máskor. Ma duplán hasznos lehet a jól bevált légző gyakorlatok végzése. Ha lehet, menjünk minél oxigéndúsabb levegőre, vegyünk nagy, tisztító levegőket. Mossuk át tüdőnket, mentesítsük a környezeti ártalmaktól.

Szexhoroszkóp sms-ben
Segítsünk kellemesebbé tenni a ma estét? Ha akarod, sms-ben elküldjük neked, hogyan csábítsd el szíved választottját.

kvadrátban

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Keddi horoszkóp

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!