A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Mi is tehetünk meggondolatlan ígéreteket, amelyekről az adott pillanatban azt hisszük, hogy be is tartjuk őket. Később azután, józan ésszel átgondolva az eseményeket, rádöbbenünk, hogy felelőtlenül mondtunk ki bizonyos dolgokat. Tehát: hagyjuk kiforrni magukat az eseményeket, ne menjünk bele ma komoly döntési helyzetekbe. Ugyanez a bolygóállás hozhat testi szinten vizesedési problémákat, szervezetünk jobban visszatartja a vizet. Igyunk csalánteát, tartózkodjunk a só fogyasztásától ezen a napon.

Ma a Hold a Jupiter bolygóval is kvadrátban áll. A Jupiter kvadrátban van a Holddal. Ez a bolygóállás is főleg érzelmi téren visel meg minket. Úgy érezhetjük, hogy jóindulatúak vagyunk másokkal, szeretetet adunk, de ezt mások nem értékelik, nem fogadják el tőlünk. Ennek az ellenkezője is igaz: mások érezhetik úgy, hogy nem viszonozzuk kedvességüket. Ebben a helyzetben nagyon könnyű félreérteni a másikat, nagy lehet a különbség igényeink és a másoktól kapott megnyilvánulások között.

Barátság-horoszkóp sms-ben
Szeretnéd tudni, kivel tudsz leghamarabb egy hullámhosszra kerülni? Lehet, hogy mást vársz a barátodtól, mint amit adni képes? Küldj egy sms-t és mi segítünk!



A Hold a Bika csillagjegyben tartózkodik. Ezen a napon tegyünk meg mindent torkunk, mandulánk, fogaink és füleink érdekében. Ha lehet, hangszálainkat kíméljük meg ezen a napon. Fogyasszunk rendszeresen mézet, mézes gyógyteákat. A torokfájás aktuális probléma lehet ezekben a napokban. Figyeljünk erre öltözködésünknél. Ha lehet, ne menjünk túlzsúfolt helyekre. Itt könnyebben megtalálnak minket az ártalmas vírusok. Bőrápolásra, s tápláló pakolások használatára is nagyon alkalmas ez a nap.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!