Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai Hold-Nap trigon alkalmat adhat számunkra, hogy párunkkal összebújva lustálkodjunk reggel egy kicsit az ágyban. Nagyon kellemes perceket tölthetünk együtt, csak egymásra figyelve. Élvezzük, hogy nem kell sehová sem sietnünk, és csak egymással foglalkozhatunk.
Vágólapra másolva!

Emellett sikeresen megélhetjük női-férfi szerepeinket. Kiegyensúlyozott lesz a kapcsolat saját női- és férfi részünk között. Próbáljuk meg kreatívan kihasználni, hogy a mai napon könnyedén kapcsolatba kerülhetünk saját animánkkal/animusunkkal. Ha ez a kapcsolat harmonizálódik a mindennapi életben is, akkor óriási mértékben megnövekedhet problémamegoldó képességünk, hiszen olyan képességeinkhez férhetünk hozzá, amelyek eddig rejtve voltak saját magunk előtt, bennünk szunnyadtak. Hétköznapi síkon párunkkal kellemes, konfliktusoktól mentes, egyetértésben töltött nap várható, olyan, amikor minden a helyén van, nem bosszantjuk egymást feleslegesen. Szüleinkkel kapcsolatban is harmónia uralkodik bennünk, most igazán békében, hálásan gondolunk rájuk, negatív érzések nélkül.

Kora délután néhány kisebb vita várható családunk tagjaival, hiszen a Hold kvadrátban áll a Merkúrral. Igaz, hogy a konstellációt oldja a Vénusz, és így könnyen lehet, hogy miközben haragszunk a másikra, és legszívesebben jól odamondogatnánk neki, mégiscsak eszünkbe jut, hogy tulajdonképpen nagyon szeretjük őt. Lehet, hogy a vitának az lesz a vége, hogy közösen jót nevetünk saját magunkon. Sokszor kiderül, hogy az indulatok legjobb ellenszere éppen a humor lehet.

A Hold továbbra is a Bak csillagjegyben tartózkodik. Reggel nehezen ébredünk, minden lassabban megy, szánjunk egy kicsit több időt ma. Lehet, hogy megéljük, hogy nem tudunk reggel magunkhoz térni, s ez még több csésze kávé után is nehézkesen alakulhat. Térdeinket, izületeinket óvjuk, ez a nap nem a legalkalmasabb arra, hogy erőteljes sportolásra szánjuk rá magunkat. Emellett ez a nap mindenféle bőrápolásra is nagyon alkalmas. Érdemes tehát szabadidőnkben inkább visszavonulni és bőrünk, hajunk, körmeink állapotára koncentrálni. Ilyenkor kedvező hatásúak a haj- és arcpakolások.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!