A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold kvadrátban áll az Uránusz bolygóval. Ezért nehezen fogadjuk el a saját szokásainkkal ellentétes megnyilvánulásokat. Ingerültség uralkodhat rajtunk, amikor azt tapasztaljuk, hogy valaki tőlünk eltérően viselkedik, gondolkodik.
Vágólapra másolva!

Este a Hold szemben áll a Neptunusz bolygóval. Ezért éjszakai nyugalmunkat megzavarhatja a konstelláció. Lehet, hogy álmatlanság uralkodik el rajtunk, ám az is előfordulhat, hogy álmaink kellemetlenek lesznek, nyugtalanságot okoznak majd számunkra.

Ha végképp nem tudunk majd aludni, akkor inkább ne erőltessük, hanem keljünk fel, és foglalkozzunk valamilyen kellemes, vagy hasznos dologgal.

A Hold az Oroszlán csillagjegyben halad. Egészségügyi vonatkozásaiban a szívet, a vérkeringést, a hátat, a gerincoszlopot, valamint a fizikai testet és az érzékszerveket érinti az átvonuló Hold. Ez a két nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szerveinkre figyelünk, erősítsük, illetve tisztítsuk. A gerincoszlopunk rugalmasságának megőrzése egész életünk során fontos.

Nézzük meg kicsit közelebbről, hogy a szívpanaszok mögött milyen szellemi tartalom rejlik. A szív, mint tudjuk a szeretet jelképe. Akinek rendetlenkedik a szíve, annak kissé át kellene értékelnie e témában gondolatait. Ha hagyjuk meggyőzni magunkat arról, hogy a szeretet szentimentális dolog, nem hagyjuk kibontakozni érzelmeinket, butaságnak tartjuk a szeretet megnyilvánulásait, akkor nem engedjük meg magunknak, hogy szívünk végezze a dolgát. Így nem csoda, ha testi tüneteket fog produkálni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!