Vágólapra másolva!
Szponzorának hathatós segítségével öt játékost is szerződtetett a Duslo Sala nőikézilabda-csapata. A vágsellyei együttes a bajnoki aranyérmet tűzte ki célul, az EHF-kupában pedig legalább három fordulót venne sikerrel.

A pozsonyi Új Szó információi szerint komolyan megerősödött a szlovák nőikézilabda-bajnokság élcsapata, a Duslo Sala gárdája. A vágsellyei csapatban megfordult az utóbbi években tapasztalt tendencia, s a kulcsjátékosok távozása után végre erősített az együttes. A csapat főszponzorának jóvoltából leigazolta az együttes Dubajovát (Oldenburg), Salatovát, Halasovát (mindkettő Michalovce), Fabianovát és Kutovát (mindkettő Inter).

Elsősorban a tapasztalt Katarina Dubajovától (430 ezer koronát fizettek érte) és Andrea Salatovatól (200 ezerbe került) vár sokat a vezetés. Vállműtétjét követően - héthónapos kényszerpihenő után - visszatért Flaska Mónika, a válogatott szélsőre nagy szüksége van a Duslónak. Három meghatározó játékosra nem számíthat Darina Braunova vezetőedző. A rutinos Ladicova befejezte aktív pályafutását, Koday Lívia anyai örömök elé néz, míg Zuzana Banková a klub beleegyezése nélkül a Hypóval gyakorol.

A gárda célja természetesen a bajnoki arany elhódítása, míg az EHF-kupában minimum a negyedik fordulóig szeretne eljutni. Ehhez majd elsőként a Madeira (portugál) - Trier (német) BL-selejtező vesztesével kell mérkőznie.

Mindent egy helyen az Eb-ről