Vágólapra másolva!
Amikor a nyáron hosszú tárgyalássorozatok zajlottak a háttérben, félo volt, veszélybe kerül a szegedi férfikézilabda-csapat megnyugtató anyagi háttere. Ehhez képest a csapat remekel a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában pedig már a legjobb nyolc között várja a folytatást. Nem véletlen, hogy a névadó szponzor, a Pick újabb két évvel meghosszabbította szerzodését.

Kézilabda 2003

Június végén komoly tárgyalásokat folytatott egymással a Pick-Szeged férfikézilabda-csapatának vezetosége Kovári Árpád elnök vezetésével, hogy továbbra is komoly támogatás maradjon az együttes mögött. Akkor Újhelyi István országgyulési képviselo (és elnökségi tag), valamint Botka László, Szeged polgármestere segítséget ígért, ez december 23-án, mintegy karácsonyi ajándékként meg is érkezett.

A világra szóló Bajnokok Ligája-siker, azaz a címvédo francia Montpellier kiverése úgy tunik, feltette az i-re a pontot: kedden ugyanis sajtótájékoztató keretén belül Kovács László, a Pick Rt vezérigazgatója bejelentette, hogy a csapat neve 2006 júliusáig továbbra is Pick Szeged lesz.

A sajtótájékoztatón kiderült az is, Szeged városa a létrehozott sportalapban 250 millióval gazdálkodhat, s a 2003/2004-es bajnokságban a korábbi 30 millióval szemben 55 milliót szán a kézilabdacsapatnak.

Mindent egy helyen az Eb-ről