Vágólapra másolva!
December 28-án nem akármilyen kézilabdagála részesei lesznek azok a szurkolók, akik ellátogatnak a belgrádi Pionir-sportcsarnokba. Az egykori jugoszláv, majd szerb válogatott csillagok közül ugyanis öten végleg felhagynak a játékkal, ráadásul Európából több világklasszis érkezése is várható.

Biztossá vált, hogy a jugoszláv, majd később a szerbiai kézilabda egykori sztárjai - Dragan Skrbic, Nedeljko Jovanovic, Nenad és Predrag Perunicic, Igor Butulija - december 28-án a belgrádi Pionir sportcsarnokban játsszák majd búcsúmérkőzésüket.

Az előzetes hírek szerint többek között olyan világsztárok is pályára lépnek, mint a spanyol Talant Dusebajev, a német Stefan Kretschmar, valamint az orosz Andrej Lavrov kapus.

A szervezők meghívták a gálára a 42 éves, orosz-spanyol állampolgárságú, hétszeres (!) BL-győztes Andrei Xepkint, a hatszoros BL-győztes, olimpiai bronzérmes irányítót, Enric Masipot, aki jelenleg a Barcelona technikai vezetője, illetve az évszázad legjobb játékosának választott, világ- és Európa-bajnok svéd Magnus Wislandert.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!