A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Az MKB Euroleasing Sopron nőikosárlabda-csapata egy nappal a bajnoki cím megszerzése után tovább erősödik, az új igazolásokról Török Zoltán ügyvezető számolt be.

A kerethez három rendkívül fiatal játékos érkezik: egyikük, Krivacevic Tijana ismerős lehet a soproni közönségnek, hiszen a 18 éves center még Natalia Hejková irányítása alatt Sopronban mutatkozott be a magyar élvonalban, aztán Pécsre szerződött. Krivacevic - aki a bajnoki döntőben időnként komoly gondot okozott a soproni játékosoknak - három évre kötelezte el magát.

A másik új szerzemény Kathleen MacLeod, 22 éves ausztrál irányító, hazája bajnokságának legértékesebb játékosa, aki tavaly az U21-es világbajnokság legjobbja volt. A harmadik az amerikai Amber Holt: a 23 esztendős játékos a most befejeződött amerikai egyetemi bajnokság pontkirálynője volt, és első körben foglalta le a játékjogát a Connecticut Sun WNBA-csapata.

Az ausztrál és az amerikai játékost 1-1 évre igazolta le a soproni klub.

Az MKB-Euroleasing ügyvezetője a pénteki évadzáró bankett előtt a csapattól távozó játékosokról nem adott tájékoztatást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!