A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Zsinórban huszonhat mérkőzést nyert meg a Barcelona férfikézilabda-csapata, amely szombaton megvédte címét a spanyol kupában (Copa ASOBAL). Az együttes a döntőben 32-24-re legyőzte az Atlético Madridot. Az együttes tavaly - még Nagy Lászlóval a soraiban - az Ademar León ellen hósította el a trófeát.

A csapat idei sorozata bámulatos, hiszen még pontot sem veszített a 2012-13-as idényben: a spanyol bajnokságban 15 mérkőzést nyert meg, a Bajnokok Ligájában - éppen a Pick Szeged csoportjában - hétszer diadalmaskodott, a különböző spanyol kupákban pedig négyből négyet nyert.

"Sorozatban 26 győzelmet arattunk, és most csak arra tudunk gondolni, hogy meglegyen a 27. sikerünk is" - nyilatkozta Xavi Pascual, a Barcelona edzője. "A játékosok minden mérkőzésen bebizonyítják, mennyire éhesek a sikerre."

Eredmény, spanyol kupa, döntő:
Barcelona - Atlético Madrid 32-24 (13-13)
Vigo, 2500 néző
v.: Bustamante López y Álvarez Mata
gól: Noddesbö 7, Raúl Entrerríos 5, Juanín García 4, Rutenka 1/1, Sarmiento 3, Víctor Tomás 3, Gurbindo 2, Arino 2, Montoro 2, Rocas 1, Sorhaindo 1, Viran Morros 1, illetve Aguinalgalde 4, Canellas 3, Markussen 3, Källman 3, Barachet 3, García Parrondo 3, Lazarov 2/1, Masachs 2, Ángel Romero 1.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!