A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
A címvédő San Antonio sorozatban hat vereség után fogadta texasi riválisát, a Houstont, és a csapat számos sérültje ellenére sikerült győznie az NBA vasárnapi játéknapján.

A Spurs ausztrál játékosa, Danny Green 24 pontot dobott, lepipálva ezzel Tim Duncant (16) és Manu Ginobilit (15) is. A Houstonnak a nagyedik negyedben volt négy pont nélküli perce, a San Antonio ekkor 15 pontot szerzett zsinórban, alighanem ezzel a sorozattal nyerte meg a meccset.

A Dallas főként a német Dirk Nowitzki 30 pontja segítségével verte meg a vendég Oklahoma Cityt, melyben - bokasérülés miatt - sorozatban hatodik meccsét hagyta ki az előző szezon legjobbjává választott Kevin Durant.

Jameséket kifütyülték

A Cleveland simán kikapott otthon a második negyedben 18-0-ás rohamot bemutató Detroittól, a hazaiaknál a szupersztár LeBron James 17 pontig jutott. A közönség a végén kifütyülte a Cavalierst.

A mezőny második legjobb mérlegével (25/7) rendelkező Portland könnyedén legyőzte a mindössze kilenc emberrel kiálló New Yorkot, míg a keleti éllovas Toronto (24/7) utóbbi nyolc mérkőzéséből a hetediket nyerte meg.

Eredmények:
Cleveland Cavaliers–Detroit Pistons 80–103
San Antonio Spurs–Houston Rockets 110–106
Dallas Mavericks–Oklahoma City Thunder 112–107
Denver Nuggets–Toronto Raptors 102–116
Portland Trail Blazers–New York Knicks 101–79
Los Angeles Lakers–Phoenix Suns 107–116

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!