A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Bryant nem kerülheti el a műtétet

Kobe Bryant, kosárlabda
UNITED STATES, Atlanta : ATLANTA, GA - NOVEMBER 18: Kobe Bryant #24 of the Los Angeles Lakers reacts after hitting a basket against the Atlanta Hawks at Philips Arena on November 18, 2014 in Atlanta, Georgia. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. AFP
Vágólapra másolva!
Szerdán megműtik a múlt héten vállsérülést szenvedett Kobe Bryantet, így a Los Angeles Lakers bedobója minden bizonnyal nem lép már pályára a mostani szezonban.

"Kobe valószínűleg ebben az idényben már nem fog játszani" - mondta Byron Scott vezetőedző. De szerinte ez még nem jelenti a 36 éves kosaras karrierjének a végét.

"Nem úgy ismerem őt, mint aki így akarja befejezni a pályafutását, egy sérülés miatt, erről inkább ő szeretne dönteni" - tette hozzá.

Kobe Bryant szerdán kés alá fekszik Forrás: AFP/Getty Images/Kevin C. Cox

A Lakersszel ötszörös bajnok Bryantnek a New Orleans Pelicans elleni összecsapáson egy zsákolást követően elszakadt a rotátorköpenye (vállízületet körülölelő négy lapos ín). Bryant szezonjának sorozatban harmadik alkalommal vethet véget súlyos sérülés: 2013 tavaszán a rájátszás előtt elszakadt az Achillese, majd decemberben, visszatérése után néhány héttel térdcsonttörést szenvedett.

A liga történetének harmadik legeredményesebb játékosa ebben az idényben 35 meccsen játszott, s találkozónként átlagban 22,3 pontot, 5,7 lepattanót és 5,6 gólpasszt jegyzett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!