Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Vágólapra másolva!
A Veszprémi Kézilabda Klub a 4iG Csoport távközlési márkájának bevezetésével ONE VESZPRÉM néven szerepel a hazai és nemzetközi ligákban. Közben azt is bejelentették, hogy Európa legsikeresebb trénere, Xavier Pascual Fuertes lett a felnőtt férfi kézilabdacsapat új vezetőedzője.

A 4iG Csoport 2+1 évre szóló támogatói megállapodást írt alá a Veszprém Handball Team Zrt.-vel, melynek keretében 2024. júliusától a Veszprém felnőtt és utánpótlás csapatait is támogatja - derültki a 4iG Csoport közleményéből.

One Veszprém
ONE Veszprém néven szerepelnek a jövőben a kézisek

Új főtámogató és világsztár vezetőedző Veszprém kézicsapatánál 

A vállalatcsoport új távközlési márkájának jövő évi bevezetésével a felnőtt csapat a 2024/25-ös szezon második felétől ONE Veszprém néven szerepel a hazai és nemzetközi megmérettetéseken, a márka emellett a Veszprém Aréna elnevezésében és arculatában is megjelenik majd.

Az együttműködés új lehetőségeket nyit a Veszprém Kézilabda Club számára, amely jelentős mértékben hozzájárulhat a működés megújulásához és további hazai, illetve nemzetközi sikerek eléréséhez.

Már az új főtámogató partnerségének is köszönhető, hogy a 2024/2025-ös idénytől a háromszoros BL-győztes és ötszörös Super Globe győztes Xavier Pascual Fuertes személyében új vezetőedző irányítja a felnőtt férfi kézilabdacsapatot Veszprémben.  

A 4iG Magyarország és a régió kiemelkedő infokommunikációs vállalatcsoportjaként elkötelezett a nemzetközi szinten is kiemelkedő eredményeket elérő magyar sportolók és klubok támogatása mellett. A Veszprém Kézilabda Club közel fél évszázada a magyar sportélet egyik meghatározó szereplője, amely számos hazai és nemzetközi sikert ért el az elmúlt évtizedekben. A klub történelme, hagyományai és kiváló sporteredményei jól illeszkednek a 4iG Csoport értékrendjéhez és törekvéseihez. A 4iG Csoport az együttműködésre olyan befektetésként tekint a veszprémi kézilabda szponzorációjára, amellyel hozzájárulhat ahhoz, hogy a klub továbbra is a legmagasabb szinten szerepelhessen és inspirációt nyújtson a fiatal sportolók, illetve a sportot szerető közösség számára. A 4iG Csoport 2+1 évre szóló támogatása hozzájárulhat a magyar kézilabdasport fejlődéséhez és nemzetközi elismertségének növeléséhez is.  

A megállapodás értelmében a 4iG és a Veszprém Kézilabda Club partnersége július 1-én veszi kezdetét és a felnőtt férfi csapat mellett vonatkozik az utánpótlás támogatására is. A vállalat ezzel a 2024/2025-ös szezonban közel 190 sportoló felkészülését, valamint 45 edző és szakmai stábtag munkáját segíti.  

A 4iG 2025-ben nagy lépést tesz a magyar távközlési piacon a ONE márkanév bevezetésével. A márka hazai és nemzetközi megismertetésében a veszprémi kézilabdának is jelentős szerepe lesz, jövő évtől ugyanis az új, egységes telekommunikációs márka nevét viseli majd a felnőtt csapat, ONE Veszprémként a magyar és nemzetközi megmérettetéseken, amely a Veszprém Aréna elnevezésében is megjelenik majd.  

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy támogathatjuk a Veszprém Kézilabda Clubot, amely közel fél évszázada a hazai és az európai kézilabda meghatározó csapata. Hiszünk abban, hogy a klub páratlan történelme és értékei, a kitartás, a csapatmunka és a kiválóságra való törekvés, összhangban vannak vállalatcsoportunk céljaival és értékeivel.”

– mondta Fekete Péter, a 4iG Csoport vezérigazgatója. „Két olyan szervezet kötött most partneri megállapodást, amelyek nemcsak Magyarországon nyújtanak kiemelkedő teljesítményt, hanem az erős nemzetközi porondon is megállják a helyüket. Bízunk a veszprémi kézilabda jövőjében és sikereiben, büszkék vagyunk rá, hogy névadó szponzorként ezekhez a sikerekhez a jövőben mi is hozzájárulhatunk.” – tette hozzá Fekete Péter.

„Annak érdekében, hogy a hazai kézilabdasport és a Veszprém Kézilabda Club tovább fejlődhessen nagy szükség van az olyan támogatókra, mint a 4iG Csoport. Hálásak vagyunk, hogy a cégcsoport hosszú távon főtámogatói szerepet vállal klubunk életében, mellyel hozzájárul a veszprémi kézilabda megújulásához, ezzel együtt nemcsak a hazai, de a nemzetközi sikerek eléréséhez is. Köszönjük a bizalmat a cég vezetőinek. Hiszünk benne, hogy ezt a pályán elért eredményeinkkel mind a hazai, mind pedig nemzetközi színtéren meg tudjuk szolgálni.” – mondta Dr. Bartha Csaba, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója, aki a sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a Veszprém Handball Team Zrt. hosszú távú szerződést kötött 

a játékosként BEK győztes, edzőként 3-szoros BL-győztes, ötszörös Super Globe győztes edzővel, Xavier Pascual Fuertes-szel. Dr. Bartha Csaba a vezetőedzőváltás kapcsán hozzáfűzte: „Xavier Pascual megkérdőjelezhetetlenül a kézilabda edzők elitjéhez tartozik. Várakozásaink szerint ez a döntés hozzásegít bennünket a legmagasabb célok eléréséhez, az eredményes Bajnokok Ligája szerepléshez is.”

A veszprémi kézilabda klub 47 éves fennállása alatt a legmagasabb célokért küzdött. A klub szakmai munkája és a támogató háttérszervezete folyamatosan fejlődött az elmúlt évek során. A több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően a szervezet versenyképessége jelentősen javult, így a klub az európai kézilabda meghatározó szereplőjévé vált. A veszprémi férfi kézilabda csapat 1977-es megalakulása óta 28 magyar bajnoki címet, 31 magyar kupa győzelmet, 2 KEK győzelmet nyert el és 4 alkalommal is döntőt játszhatott az EHF Bajnokok Ligájában.

 

 


 

Mindent egy helyen az Eb-ről