A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hatalmas ellenfél vár Djokovicra

DJOKOVIC, Novak Miami, 2015. április 3.
A címvédő szerb Novak Djokovic a spanyol David Ferrer ellen játszik a miami tenisztorna férfi versenyének negyeddöntőjében Miamiban 2015. április 2-án. Djokovic 7:5, 7:5 arányban győzött. (MTI/EPA/Erik S. Lesser)
Miami, 2015. április 3. A címvédő szerb Novak Djokovic a spanyol David Ferrer ellen játszik a miami tenisztorna férfi versenyének negyeddöntőjében Miamiban 2015. április 2-án. Djokovic 7:5, 7:5 arányban győzött. (MTI/EPA/Erik S. Lesser)
Vágólapra másolva!
Novak Djokovic és John Isner is két szettben jutott túl a negyeddöntőn a miami tenisztornán. Az elődöntőben egymással találkoznak, a papírforma Djokovic-Murray döntőt ígér, de Isner közbeszólhat.

Novak Djokovic kicsit beragadt a rajtnál a 33. születésnapját ünneplő David Ferrer ellen, ám végül 7:5, 7:5-re legyőzte a miami torna negyeddöntőjében. Ferrer 4:1-re vezetett az első szettben, ám utána Djokovic egy tízperces játékban elvette az adogatását.

Egyre közelebb az Andy Murray elleni álomdöntő, ám a szerb világelső előtt még egy hatalmas akadály tornyosul, a 208 centis John Isner személyében.

Isner jó formában van: 6:4, 6:3-ra verte Nisikori Kejt, aki Milos Raonic után már a második top tizes áldozata a tornán. Pedig Isner a top tizesek elleni tizenegy meccses vesztes sorozattal érkezett Miamiba.

Még az ESPN-en szakértő Brad Gilbert is nagyon dicsérte az óriást, mondván, még sosem látott két ennyire jó szettet tőle.

Djokovicnak Ferrerrel sem volt könnyű Forrás: MTI/EPA/Erik S. Lesser

Djokovic Isner elleni mérlege 6-2, a legutóbbi három meccset megnyerte, de egyik sem volt könnyű. Utoljára idén Indian Wellsben találkoztak, a meccs után nem győzte dicsérni a félelmetesen szerváló amerikait.

Most is így tett: "Nisikori és Raonic legyőzése hatalmas mentális erőt ad neki. Agresszív lesz majd, és minden eséllyel megpróbál élni. Ez teszi igazán veszélyessé."

Miami, az elődöntők:
Novak Djokovic-John Isner
Andy Murray-Tomas Berdych

Serena Williams már döntős

A nőknél Serena Williams három játszmában nyerte a Simona Halep elleni elődöntőt, a döntőben a 12. kiemelt Carla Suarez Navarróval találkozik majd. Williams győzelme azt is jelenti, hogy hétfőtől is ő vezeti majd a világranglistát, immár 116 hete egyhuzamban. Ennél hosszabb sorozattal csak Martina Navratilova (156 hét) és Steffi Graf (186) büszkélkedhet.

nők, elődöntő:
S. Williams (amerikai, 1.)-Halep (román, 3.) 6:2, 4:6, 7:5

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!