A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megsérült az egyik Liu testvér a Margitszigeten

Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Rövidpályás gyorskorcsolya Eb, Debrecen
Debrecen, 2020. január 26. A későbbi győztes Liu Shaolin Sándor (b) és testvére, a későbbi a második helyezett Liu Shaoang a rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság férfi 1000 méteres számának döntőjében a debreceni Főnix Csarnokban 2020. január 26-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Blikk információi szerint baleset történt a Margitszigeten, melynek egyik sérültje ismert magyar sportoló olimpiai bajnok, mint később kiderült, Liu Shaolin Sándorról van szó, de szerencsére nem esett komolyabb baja.

A rövidpályás gyorskorcsolyázó olimpiai bajnokok szerdán szárazföldi edzést tartottak a szigeten, mikor a döbbenetes baleset történt. A hírek szerint egy busz egy fűnyíró traktorral ütközött össze, ekkor sérült meg valahogyan az egyik Liu testvér.

Frissítés: A magyar szövetség Facebook-oldalán írt a történtekről, mint kiderült, nem történt súlyos sérülés.

Liu Shaolin Sándor időközben videót is megosztott az esetről Instagram-storyjában: ezen látható a félreállt busz, mögötte két rendőrautó, egy mentő és több, félreállított kerékpár. A második videón pedig a busz látható, nagyjából fél-egy méterre az út szélétől. Az út és a busz közötti keskeny helyre mutató nyilat helyezett el a videón Liu Shaolin Sándor, és azt írta rá angolul: azt mondta, még van elég helyünk. Az első videóra pedig azt írta: "Mikor elüt egy busz".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!