A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Lehet, hogy 2021-ben sem tudják megrendezni "az év ötödik Grand Slam-tornáját"

BNP Paribas Open Cancelled Due To Concern Over Coronavirus GettyImageRank2 SPORT TENNIS
INDIAN WELLS, CALIFORNIA - MARCH 08: Courtmaster Jeffrey Brooker cleans the center court at the Indian Wells Tennis Garden on March 08, 2020 in Indian Wells, California. The BNP Paribas Open was cancelled by the Riverside County Public Health Department, as county officials declared a public health emergency when a case of coronavirus (COVID-19) was confirmed in the area. Al Bello/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A koronavírus-járvány miatt márciusban szinte biztosan elmarad az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna. A kaliforniai viadalt a pénzdíjak és a presztízse miatt "az ötödik Grand Slam-tornának" is szokták nevezni.

A férfiversenyeket szervező ATP keddi közleménye szerint biztos, hogy jövőre sem a megszokott márciusi időpontban kerül sor az Indian Wells-i tenisztornára. A szervezők egyelőre nem tettek le a 2021-es rendezésről, ezért új dátumot keresnek a Mastersnek.

Az 1974-ben alapított rangos tornának 1987 óta ad otthont a kaliforniai Indian Wells, és 1989 óta női versenyt is rendeznek a férfiak mérkőzéseivel párhuzamosan.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!