A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:55TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
NyílNyíl

Brutális kiütéssel tért vissza a ringbe a korábbi világelső bokszoló - videó

Robert Easter Jr. v Richard Commey GettyImageRank3 SPORT HORIZONTAL Boxing - Sport USA Pennsylvania Punching Photography Reading - Pennsylvania READING IBF Lightweight Championship Robert Easter Jr. FeedRouted_NorthAmerica Robert Easter Jr Richard Commey
READING, PA - SEPTEMBER 09: Richard Commey (R) punches Robert Easter Jr. during the IBF Lightweight Championship on September 9, 2016 in Reading, Pennsylvania. Drew Hallowell/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Több mint egy év kihagyás után tért vissza a szorítóba a korábbi világelső profi ökölvívó Richard Commey, aki egy brutális kiütéssel jelezte, hogy továbbra is nagy tervei vannak a súlycsoportjában.

Legutóbb 2019. decemberében lépett szorítóba Commey, akkor kiütéses vereséget szenvedett Teofimo Lopeztől. A korábbi világelső ghánai ökölvívó azonban szombaton visszatért, és látványos produkcióval jelezte, ismét számolni kell vele. A Las Vegas-i MGM Grand Hotelben megrendezett könnyűsúlyú mérkőzésen a dominikai Jackson Marínez várt Commey-ra, az afrikai bunyós pedig a 6. menetben pontot is tett a találkozó végére, számol be a Profiboksz.hu szaklap.

Commey végig agresszívan irányította az összecsapást, így Marínez a találkozó közepére már csak védekezni tudott. A 6. menetben Commey padlóra is küldte riválisát, majd a számolást követően egy brutális jobbossal teljesen ki is húzta a talajt Marinez lába alól.

Címlapi kép: Richard Commey találja telibe Robert Easater Jr.-t a 2016. szeptember 9-én rendezett mérkőzésen (Forrás: AFP/2016 Getty Images/Drew Hallowell)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!