Belebukott ostoba ötletébe az olimpia kreatív igazgatója

Naomi Watanabe wows fans with hot dances to heat up gala of Tmall 11.11 Global Shopping Festival 2018 China Chinese Singles' Day Double 11 shopping e-commerce platform Alibaba global online festival Shanghai Tmall gala star cele celebrity Horizontal
Vatanabe Naomi, akit az olimpia kreatív igazgatója malacnak öltöztetve akart leengedni az égből
Vágólapra másolva!
Lemondott a 2021-es nyári olimpia kreatív igazgatója, miután ostoba ötlete miatt megbukott. Sasaki Hirosi egy híres plus size (túlsúlyos) modellt akart malacjelmezbe öltöztetni és a nőt így leengedni az égből. 

Vatanabe Naomi Európában és Magyarországon talán nem annyira ismert személy, de Japánban nagyon népszerű. Divatikon, humorista és plus size modell. Ő az.

Vatanabe Naomi, akit az olimpia kreatív igazgatója malacnak öltöztetve akart leengedni az égből Forrás: Imaginechina via AFP/dycj - Imaginechina/Dycj

Na most, a kreatív igazgató szerint őt kellett volna malacjelmezbe öltöztetni, felvinni az égbe egy helikopterrel és leengedni. Az ötlet nem aratott osztatlan sikert. Olyannyira nem, hogy a direktornak azonnal be kellett nyújtania a lemondását. Az igazgató pedig nagyon elemében volt: még azt is kitalálta, hogy az akció neve legyen Olympig, ötvözve az olimpiai (olympic) és a disznó (pig) szavakat.

A nőnek rózsaszín ruhát kellett volna viselnie és úgy alászállni, hogy közben kinyújtja a nyelvét.

Mindezt több százmillió ember szeme láttára, élő tévéadásban.

Sasaki lemondását azonnal elfogadták. Nem is tehettek nagyon mást. Az ostoba kreatív igazgató azzal védekezett, hogy szeret viccelődni és ezt az akciót is viccesnek gondolta.

Forrás

Mindent egy helyen az Eb-ről