A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hirosima kormányzója megtiltotta, hogy az olimpiai fáklyával az utcán fussanak

2020 Tokyo Olympic Torch relay in Kagawa Tokyo Olympic Games 2020 torch relay Tourist Attraction Tourist Destination Touristic touristical Destination Picturesque Recreation people children traveler foreign Horizontal FAMILY COUPLE FOREIGNER CAMERA
Kozue Iwanaka, who was the only junior high school student in Yoshima island, bears an Olympic torch in Sakade, Kagawa Prefecture on April 18, 2021. ( The Yomiuri Shimbun ) (Photo by Ken Satomi / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun via AFP)
Vágólapra másolva!
A hirosimai kormányzó, Hidehiko Yuzaki megtiltotta, hogy az olimpiai láng fáklyafutása a hirosimai prefektúrában folytatódjon. A koronavírus-járvány elszabadulása miatt a prefektúrában az utcán nem futhatnak a lánggal.

"Biztos, hogy az utcákon nem lesz váltófutás, mivel mindannyian megpróbáljuk csökkenteni a felesleges utcai tartózkodást és arra kérünk mindenkit, hogy maradjon otthon. Most tárgyalunk arról, hogy miként lehetne a váltót úgy folytatni, hogy a futók ne legyenek kint az utcákon - nyilatkozta szerdán a kormányzó.

Forrás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!