A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

50 nappal az olimpia előtt fontos bejelentést tett a japán olimpiai miniszter

Protest in Tokyo against Olympics 2020 Tokyo Olympics,Japan,Tokyo Horizontal
A 2021. július 23-án kezdődő olimpia ellen tüntettek a japán fővárosban, Tokióban
Vágólapra másolva!
Nincs további halasztásra lehetőség, az olimpiát most már biztosan megrendezzük - ezt mondta Tokióban a japán olimpiai miniszter, Szeiko Hashimoto. 50 nap múlva, július 23-án kezdődnek a játékok.

A japán olimpiai miniszter nyilatkozata azért nagyon fontos és azért nevezhető mérföldkőnek, mert innentől kezdve tényleg elképzelhetetlen az olimpia lemondása - a NOB ezt nem fogja megtenni, a japánok pedig nem tudják kivitelezni. Mindez annak ellenére történik meg, hogy Japán felnőtt lakossága egyáltalán nem akarja, hogy Tokió legyen a játékok házigazdája.

Közben továbbra is magasra csapnak az indulatok az ázsiai országban. A külföldi sportolók közül elsőként az ausztrál softball válogatott érkezett meg Japánba, Ota városába.

A városban kitört a pánik, az emberek folyamatosan fordulnak a hatóságokhoz, mert rettegnek attól, hogy náluk szállásolják el az ausztrál sportolókat.

Kurume városának vezetése közölte, hogy a kenyai atlétikai válogatottat nem engedik be a városba, pedig az afrikai sportolók eredetileg ott edzőtáboroztak volna. Most a kenyai atlétáknak új helyszínt kell keresniük.

Forrás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!