A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNJózsa Levente
10:10TekvondoYushuai Liang-Levente Jozsa
HUNMagyarország
11:20Kajak-kenuKenu 500m-páros elődöntő 1
HUNMagyarország
12:00Kajak-kenuKajak 500m-négyes elődöntő 2
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Szerda este drámai csatában, végül ötméteresekkel jutott elődöntőbe a magyar férfi vízilabda-válogatott Olaszország legjobbjai ellen. A mieink a fináléba jutásért pénteken Horvátország ellen szállnak majd medencébe.

Hihetetlen izgalmakat hozott a párizsi olimpián a magyar-olasz férfi vízilabda negyeddöntő. Az első félidő teljes mértékben a magyaroké volt, de az olaszok feljöttek, s átvették a vezetést. Végül az ötméteresek döntötték el ezt az óriási csatát, amelyben Vogel Soma parádézott, s ezzel elődöntős lett a magyar válogatott.

Aki még egyszer szeretné látni a mérkőzés legfontosabb és legizgalmasabb pillanatait, annak az alábbi, Eurosportos összefoglaló remek alkalmat ad erre, ráadásul most, hogy mindenki tudja a meccs eredményét, nem kell újra szívrohamot kapni a képernyők előtt.

A magyar csapat pénteken Horvátország ellen száll medencébe, de egyelőre még nincs hivatalos információ, hogy délután vagy este kezdenek a mieink. A másik elődöntőben Szerbia-Egyesült Államok összecsapást rendeznek.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!