A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Balhé a francia válogatottnál: Mbappé összeveszett a csapattársával

Kylian Mbappé Olivier Giroud francia válogatott
France's forward Kylian Mbappe (R) and France's forward Olivier Giroud take part in a training session at the team's training grounds in Clairefontaine-en-Yvelines, southwest of Paris, on June 10, 2021, ahead of the UEFA EURO 2020 football competition. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Hiába győzte le a francia válogatott Bulgáriát az Európa-bajnokság előtti felkészülési mérkőzésén, Olivier Giroud elkezdte kritizálni Kylian Mbappé-t, aminek egy komoly konfliktus lett a vége - írja a Daily Mail.
Vágólapra másolva!

A világbajnoki címvédő kedd este Olivier Giroud két, és Antoine Griezmann egy góljával sima győzelemmel hangolt a kontinenstornára. Ekkor még kevesen gondolták volna, hogy ez a mérkőzés akár rossz folyamatokat is beindíthat a magyar válogatott csoportriválisánál.

Kylian Mbappé és Olivier Giroud konfliktusa komoly gondokat okozhat a franciák számára Forrás: AFP/Franck Fife

Azonban Giroud a találkozó után elkezdte kritizálni fiatal csapattársa, Kylian Mbappé hozzáállását, amiből egy akkora konfliktus lett, hogy a szövetségi kapitány Didier Deschamps-nak is közbe kellett avatkoznia. Az 52 éves szakember leültette a két felet egymással szemben, hogy tisztázzák a dolgot.

Giroud bocsánatot is kért, ami azonban nem nyerte el Mbappé tetszését. A Chelsea támadója azzal magyarázkodott, hogy amikor a passzok számát kérte számon, akkor azt nem csak Mbappé-nak, de a többi csapattársának is szánta. Sőt, a csütörtöki edzésen még mindig érezni lehetett a feszültséget a két játékos között.

Ha a franciák két kulcsembere nem tud kibékülni egymással, akkor még akár könnyen továbbjutási gondjaik is lehetnek a torna halálcsoportjából. Az Eb idejére a Velencei-tó partjára letáborozó vb-címvédő a magyar válogatottal június 19-én, szombaton fog megmérkőzni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!