Vágólapra másolva!
Vakbélműtétet hajtottak végre Victor Ikpebán, a spanyol Real Betis nigériai labdarúgóján. A csatár hasi fájdalmakra panaszkodott és egy sevillai kórházban a vizsgálatok után azonnal meg is műtötték.

"Néhány vizsgálat után az orvosok azt mondták, azonnali műtétre van szükség" - mondta Ikpeba. "Most már jól vagyok, néhány napot itthon kell töltenem."

A német Borussia Dortmundtól Spanyolországba szerződött válogatott futballista biztos abban, hogy hamarosan visszatérhet a pályára. "Állítólag gyorsan felépülök, remélem, november végén ismét a pályán lehetek" - reménykedett. Ikpeba nem titkolta, minden vágya, hogy ismét szerepelhessen a nigériai nemzeti csapatban, amelyben utoljára januárban lépett pályára. Márpedig, ha ott akar lenni 2002-es vébén, akkor hamar vissza kell verekednie magát a válogatottba.

A 28 éves támadó legismertebb gólját a 17 éven aluliak világbajnokságán, 1989-ben, a döntőben szerezte és részese volt a "Szuper Sasok" 1996-os atlantai olimpiai diadalának is. A magánéletben kevésbé volt szerencséje. Mostani műtétje mellett nagyobb tragédia is érte: felesége tavaly mellrákban meghalt.

Pincési László

Ajánlat:

A spanyol bajnokság állása

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!