Vágólapra másolva!
Miután kiderült, hogy Rivaldo Louis van Gaal vezetőedző miatt távozott a Barcelona labdarúgócsapatától, a két fél kölcsönösen egymás szidalmazásába kezdett.

"Ha rajtam múlt volna, Rivaldo már három éve nem lenne a klubnál" - jelentette ki Van Gaal, aki szerint a brazil sztár legnagyobb hibája, hogy nem csapatember. "A vb után két héttel tovább akart szabadságon maradni az eredetileg tervezettnél, ez is jelzi, hogy semmi becsvágy nincs benne" - vélekedett a tréner.

Van Gaal 1997 és 2000 között már ült a Barcelona kispadján, s akkor is többször összetűzésbe került a dél-amerikai futballistával, aki megkérdőjelezte az edző szakmai tudását. "Sajnálom Senor van Gaalt" - reagált a bírálatokra Rivaldo. "A holland válogatottban rengeteg kiváló labdarúgó található, ő mégsem tudta kivívni velük a vb-szereplést. Szerintem egyszerűen irigykedik rám. Én világbajnok lettem, ő meg ott sem volt."

Rivaldo a világ legjobbja!http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=43258

Rivaldóhoz kapcsolódó hír, hogy a Milan, a Lazio, a Newcastle és a Real Madrid után az Atlético Madrid is bejelentkezett az egykori aranylabdásért. Paulo Futre, a következő idénytől ismét a spanyol élvonalban szereplő Atlético sportigazgatója szerint elképzelhető, hogy szerződtetik Rivaldót. "Többször beszéltem vele, illetve a menedzsereivel, ezért optimista vagyok" - fogalmazott Futre. "Természetesen mi nem tudunk annyit ajánlani, mint mások, de a pénz nem minden. Rivaldo azt mondta, mindenkit meghallgat, és azután dönt. Biztos vagyok abban, hogy nálunk jól érezné magát. Tudom, megszerette Spanyolországot, és nem szívesen menne el innen.

Mindent egy helyen az Eb-ről