Vágólapra másolva!
Meglehet, döntő szerepet játszott a Manchester United 3-1-es madridi vereségében a keddi BL-negyeddöntőn, hogy a középpályáról hiányzott egy kreatív karmester - Juan Sebastian Verón személyében. A 28 éves irányító térdsérülését kúrálja, s nincs kizárva, hogy az április 23-i manchesteri visszavágón sem léphet pályára.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

Mivel Scholes és Gary Neville sárga lapok felhalmozódása miatt hiányozni fog az Old Trafford gyepéről, sokszorosan nagy csapás lenne, ha Verón nem játszhatna. Az argentin jelenleg Rómában tartózkodik, ahol egy neves specialistával kezelteti sérült térdszalagjait.

"Biztos, hogy a visszavágóig rendbe jövök" - jelentette ki Verón a The Sun című londoni lapnak adott nyilatkozatában. "Ruud van Nistelrooy szépítő gólja visszahozta számunkra a reményt, képesnek tartom a csapatot arra, hogy 2-0-ra győzzön a visszavágón."

Ki lesz a BL-győztes?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=7183

Verón szerint az nem lehet, hogy a május 28-i BL-döntőt a United nélkül rendezzék: "A Real Madrid játékosai azt gondolhatják, hogy már továbbjutottak, de nagyon tévednek. Kedden remekül játszottak, de ne gondolják, hogy feladtuk. Csapatunkban mindenki tisztában van azzal, mekkora szégyen lenne, ha a BL-döntőn csak nézők lehetnénk. Nem érdekes, hogy a Real a trófea védője, mi fogjuk vívni a döntőt!"

Sir Alex Ferguson gondjait szaporítja, hogy Beckham combja is meghúzódott a Bernabéu-stadionban, s nincs kizárva, hogy nem léphet pályára szombaton a Newcastle United elleni rangadón.

Ch. Gáll András

Mindent egy helyen az Eb-ről