A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Az Everton gól nélküli döntetlent játszott a Manchester Cityvel, míg a Southampton hazai pályán egygólos győzelmet aratott a Charlton felett az angol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában.

Az Everton mindössze tizenötödik a tabellán, a Manchester City tizedik. A Brett Ormerod hajrágóljával 3-2-re diadalmaskodó Southampton feljött a nyolcadik helyre, míg a Charlton hatodik.

Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője kijelentette, hogy mindenben megállapodott a klubbal szerződésének meghosszabbításáról, így már csak az aláírások hiányoznak a kontraktusról.

"Az új megállapodás már az ügyvédemnél van, s ha mindent rendben talál, akkor hamarosan az ünnepélyes aláírásra is sor kerül" - mondta a skót szakember, akinek 2005 nyarán járna le mostani szerződése.

A 61 éves skót szakember 1986. november 6-a óta vezeti a szigetországi sztárcsapatot, amely irányításával nyolc bajnoki címet szerzett, 1999-ben Bajnokok Ligája-győztes volt. Ezen kívül KEK-diadal (1991), négy FA-kupa-, egy-egy európai Szuperkupa-, klub Világkupa- és angol Ligakupa-siker fűződik a Ferguson-korszakhoz.

Premiership, 15. forduló:
Everton - Manchester City 0-0

Southampton - Charlton 3-2 (2-0)
gól: M. Svensson (5.), Ormerod (45., 86.), illetve Parker (46., 65.)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!