A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Bayern München labdarúgócsapatának vezetősége hétfőn visszavonta a Michael Ballacknak tett szerződéshosszabbítási ajánlatot. A bajor klub 2010. június 30-ig szerette volna megtartani a válogatott középpályást.

"Michael többször megígérte, hogy meghozza döntését. Ma ismét azt válaszolta, hogy szeretne még gondolkozni, nekünk azonban erre nincs időnk" - mondta Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern alelnöke.

"Ez természetesen nem jelenti azt, hogy lemondtunk Ballackról, csak a mostani feltételekkel már biztosan nem fogunk hosszabbítani, és természetesen körülnézünk a játékospiacon, hiszen elképzelhető, hogy Michael nyáron elhagy minket." A müncheniek négy évre 36 millió eurót kínáltak a középpályásnak.

Ezzel szemben a paraguayi válogatott támadó, Roque Santa Cruz 2009-ig meghosszabbította kontraktusát. Santa Cruz egyelőre keresztszalag-szakadása után lábadozik.

A német válogatott Sebastian Deislernek is 2006. június 30-ig érvényes a bajor klubbal kötött szerződése, Rummenigge szerint ő is megkapta az új ajánlatot, melyre rövidesen válaszolnia kell.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!