Vágólapra másolva!
Vasárnap mutatkozik be hivatalosan a West Bromwich Albion kispadján Tony Mowbray. Geraék új edzője azonnal egy nagy rangadón debütál, a harmadik helyen álló WBA a negyedik Wolverhamptont fogadja.

"A két csapatnak ugyanannyi pontja van, a tabellán elfoglalt helyezések alapján is egyértelműen rangadó vár ránk" - mondta Gerzson. "A WBA-Wolverhampton találkozóknak azonban mindig óriási a presztízse a két klub életében. Gyorsan megtanultam a helyiektől, hogy milyen nagy párharc is van a két egyesület között, a birminghamiek elmondása alapján szerintem olyan lehet ez a rivalizálás, mint ami odahaza a Fradi és az Újpest között zajlik.

A héten már sikerült legyőznünk egy "magyar" csapatot, személy szerint góllal járultam hozzá a Király Gáborék elleni győzelemhez. A Wolves keretében is van két honfitársam Gyepes Gábor és Rósa Dénes személyében. Sérülés miatt azonban egyik korábbi ferencvárosi csapattársam sem lehet ott majd a pályán.

Gyepi egyébként a szezon elején már személyesen megnézte egyik meccsünket, és akkor magabiztosan kijelentette, hogy a látottak alapján bizony az ő csapatuknak nem jelenthet gondot legyőzni majd bennünket. Az utóbbi időben meglehetősen jó formában vagyunk, és már csak ezért is mondhatom azt, hogy meglehetősen elhamarkodott kijelentés volt ez Gyepitől..."

Mindent egy helyen az Eb-ről