A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A profivilágban a futballistáknak valóban csak a játékkal kell törődniük, az egyesületek szinte minden földi jóval ellátják őket, és arra is figyelnek, hogy a mindennapok problémái a lehető legkevesebb gondot okozzák a számukra. A Fulham FC például külön embert tart fenn a légiósok "pátyolgatására", és a londoniak alkalmazottja, Mark Maunders a minap egy nyilatkozatában beszámolt legkülönösebb élményeiről.

A "babysitter" elmondása szerint a legbizarrabb eset az volt, amikor a gárda francia hátvédje, Alain Goma a következő kérdéssel hívta őt fel telefonon: "Meg tudná mondani, hogy az aranyhalam miért úszik visszafelé az akváriumban?"

Egy másik francia futballista, a később a Southampton FC-ben szerepelt Fabrice Fernandes viszont arra szeretett volna magyarázatot kapni Maunderstől, miként fordulhat elő, hogy reggelente rendszeresen vizes fejjel ébred. Nos, a megoldást gyorsan sikerült megtalálni: kiderült, hogy a focista nyitott ablak mellett aludt, és mivel Londonban az év 300 napján esik az eső, a víz könnyen utat talált a szobába.

A csúcsot azonban a lett szélső, Andrejs Stolcers állította fel, akit Maundersnek egy alkalommal a londoni metró talált tárgyak osztályán kellett felvenni, a focista ugyanis a földalattin utazva mindent elhagyott.

"A táskájával együtt elveszítette az útlevelét, a pénztárcáját és a kulcsait is. Így aztán hazavittem őt, adtam neki némi készpénzt, letiltattam a hitelkártyáját, és hívtam egy lakatost, hogy kicserélje a zárakat a lakásán" - emlékezett vissza a Fulham FC "játékoscsősze".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!