Vágólapra másolva!

Telitalálatos totószelvény: ötszáz forint

A totó őshazájának Olaszország számít, ahol hetente rengetegen próbálják eltalálni a szelvényen szereplő mérkőzések eredményeit - már arra is volt példa, hogy valaki túlságosan biztosra akart menni, gondoljunk csak a nyolcvanas évek elejének emlékezetes bundabotrányára, a totoneróra.

Az esetleges bundázóknak néhány esztendővel ezelőtt meglehetősen könnyű dolguk lett volna, hiszen csupán egy találkozó végeredményét kellett volna lefixálniuk, igaz, a nyeremény sem lett volna valami sok.

A bajnoki szezon rajtja előtt a szelvényen ugyanis az Olasz Kupa mérkőzései szerepeltek, ám miután a Serie B együttesei a szövetséggel, illetve a ligával való konfliktusuk miatt bojkottálták a találkozókat, így a listán lévő összecsapások közül csupán egyet rendeztek meg, a többit törölték.

A Fiorentina a várakozásoknak megfelelően hazai pályán legyőzte a Pratót, és ennek következtében rekordszámú telitalálatos szelvény született - ennek megfelelően azonban a nyereményt is ugyanennyi részre osztották, aminek köszönhetően a "szerencsés" győztesek körülbelül ötszáz forintnak megfelelő összeget tehettek zsebre...

Mindent egy helyen az Eb-ről