Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain jobbhátvédje, Sylvain Armand 2010-ig meghosszabbította szerződését. A Real Betis középpályása, Juanlu a CA Osasunába igazolt. A Hertha BSC egy évre kölcsönvette az Olympique Marseille argentin csatárát, Christian Giménezt.

A Liverpool FC spanyol játékosa, a nemrégen U19-es Európa-bajnoki címet nyert Antonio Barragán kölcsönbe az RC Deportivóba került. A West Bromwich Albion visszautasította a Manchester United 2,5 millió fontos ajánlatát lengyel kapusáért, Tomasz Kuszczakért.

Az argentin Colón Santa Fé perui védője, Juan Vargas a Portsmouth FC-ben köthet ki. A Real Madrid B csapatának középpályása, Jurado az Atlético Madridba szerződött.

A Valencia CF kölcsönadta ecuadori középpályását, Antonio Valenciát az angol Wigan Athleticnek. A Racing Santander kiszemeltje a mexikói Guadalajara támadó középpályása, Omar Bravo.

A Newcastle United bejelentkezett a Real Madrid dán középpályásáért, Thomas Gravesenért. Az AS Monaco az Olympiakosz elefántcsontparti középpályásával, Yaya Touréval erősíthet.

Az FC Internazionalét a Chelsea FC argentin csatárával, Hernán Crespóval hozták kapcsolatba. A Livorno megszerette a Sampdoria védőjét, Simone Pavant.

Mindent egy helyen az Eb-ről