Vágólapra másolva!
Robinho, a Real Madrid brazil labdarúgója azt mondta, hogy a csapat újra régi fényében csillog, visszaszerezte a szurkolók támogatását és ismét elérhető közelségbe került számára a bajnoki cím.

A fővárosi gárda vasárnap Raúl és Robinho góljával 2-0-ra nyert az Osasuna ellen a Bernabeu-stadionban, ezzel két pontra megközelítette az éllovas FC Barcelonát és mindössze eggyel marad el a második Sevillától.

"Csak akkor lehetünk bajnokok, ha továbbra is ebben a szellemben, ezen a színvonalon futballozunk" - nyilatkozta az As című sportnapilapnak a válogatott csatár.

"Az első félidőben nagyon jól ment a játék, akár több gólt is szerezhettünk volna, a szünet után már nem volt annyi helyzetünk. Azt hiszem, mára valamennyien elhittük, hogy megnyerhetjük a bajnokságot. Nagyon hajtottunk, a meccs végére aztán elfáradtunk, de megérte. Sikerült bebizonyítanom, hogy ha a kezdőcsapatban kapok helyet, akkor jobban megy a játék és még a kapuba is betalálok. Persze nem csak az én érdemem a siker, az egész gárda kitett magáért."

Mindent egy helyen az Eb-ről