Vágólapra másolva!
A Feyenoord az elmúlt években messze elmaradt a várakozástól, és volt, hogy a rotterdami csapat szégyenszemre még a nemzetközi kupaszereplést sem harcolta ki. A jelenlegi idényt viszont remekül kezdte a gárda, hiszen négy forduló után az élen áll az Eredivisie-ben, ráadásul eddig még csak gólt sem kapott. A jó szereplés rögtön fel is hívta a figyelmet az együttes pár focistájára, akik közül elsősorban a középpályás Jonathan de Guzman kapós.

A 21 esztendős De Guzman holland utánpótlás-válogatott, ami már csak azért is érdekes, mert bátyja, Julian sokszoros kanadai válogatott. Jonathant is csábították az észak-amerikaiak, de ő inkább az Oranjét választotta, és az európai útlevél az esetleges átigazolásban is segítheti.

A játékost ugyanis három topligás együttes is csábítja: a Stuttgart, a Chelsea és a Valencia. A Feyenoord által kért ötmillió eurót egyelőre csak a londoniak lennének hajlandóak megfizetni, ám a focista szívesebben szerződne Valenciába, mivel úgy érzi, hogy a Stamford Bridge-en jó ideig csak a kispadot koptatná, Ráadásul testvérének már vannak tapasztalatai a Primera Divisiónban, hiszen ő éveken keresztül játszott a Deportivóban.

További átigazolási hírek:
Az Everton megszerezte a Portsmouth francia középhátvédjét, Sylvain Distint. A Manchester City védője, Richard Dunne az Aston Villába tart. A Fulham szerződtette a dél-afrikai Golden Arrows középpályását, Kagisho Dikgacoit.

A Middlesbrough két játékosát, Robert Huthot és Tuncay Sanlit a Stoke City szemelte ki. A Werder Bremen érdeklődik a Panathinaikosz brazil középpályása, Gilberto Silva iránt. Az Internazionale nigériai csatára, Victor Obinna kölcsönbe a Málagába került.

www.global-soccer.eu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!