Vágólapra másolva!
A Nápolyban játszó Marek Hamsík lehet a Manchester United új középpályása, legalábbis ha Sir Alex Fergusonon múlik.

A Manchester United hatalmas küzdelemben megnyerte a City elleni városi derbit, a mérkőzésen a csapat egyik legjobbja a veterán középpályás, Ryan Giggs volt. A hétközi, Besiktas elleni BL-találkozón viszont egy másik rutinos klasszis, Paul Scholes szerezte a győztes találatot. Mindkét játékos élvezi Sir Alex Ferguson bizalmát, azonban a mester jól tudja, hogy sokáig már nem számíthat rájuk, így a hírek szerint a közeljövőben szeretné felfrissíteni a csapat középpályás-sorát. A Vörös Ördögök első számú kiszemeltje pedig nem más, mint a Napoli szlovák játékosa, Marek Hamsík.

A manchesteriek megfigyelői a hét végén személyesen tekintették meg a középpályást az Udinese elleni bajnokin, amely ugyan gól nélküli döntetlenre végződött, de Hamsík kifejezetten jó teljesítményt nyújtott. A középpályás ebben a szezonban négy forduló alatt már három gólt szerzett, miközben a szlovák válogatottal közel áll a világbajnokságra való kijutáshoz. Korábban több olasz élcsapattal is kapcsolatba hozták, a nyáron állítólag az Internazionale és a Juventus is vitte volna, de a nápolyiaknak sikerült megtartaniuk.

Az Arsenal érdeklődik a West Ham United walesi középpályása, James Collison iránt. A Hertha kiszemeltje a Rapid Wien középpályása, Steffen Hofmann. A Sevilla a Wolfsburg bosnyák csatárát, Edin Dzsekót figyeli. A Lazio a Palermo ausztrál középpályásával, Mark Brescianóval erősítene. A Fiorentina a Porto középpályását, Fernandót vinné.

www.global-soccer.eu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!