Vágólapra másolva!
Az Internazionale jó úton halad afelé, hogy sorozatban negyedszer is megnyerje az olasz bajnokságot, azonban mivel a nemzetközi porondon ismét leszerepelt a csapat, így aztán Milánóban nem lehetnek maradéktalanul elégedettek a szezon történéseivel. A csapat szakvezetője, José Mourinho nagy változásokat ígért a játékoskeretben a következő idényre, elmondása szerint az Internek mindegyik csapatrészt meg kell erősítenie.

A portugál edző úgy véli, hogy a klubnak egy védőt, két középpályást és egy csatár kell igazolnia. Utóbbi posztra az elmúlt hetekben olyan játékosokat emlegettek a milánóiakkal kapcsolatban, mint Samuel Eto'o vagy éppen Sergio Agüero, azonban a hét elején újabb név jelent meg a médiában.

Az Udinese elleni bajnokit követően Mourinho ugyanis kifejezetten elismerő hangon beszélt az udineiek válogatott csatáráról, Fabio Quagliarelláról, aminek köszönhetően több olasz újság is úgy véli: ő lehet az Inter egyik új igazolása a nyáron.

A támadó szerződése 2012-ig érvényes Udinében, és viszonylag olcsón, 12 millió euróért meg lehetne szerezni, ráadásul a hírek szerint az Inter a kolumbiai védőt, Nelson Rivast is átengedné a transzfer részeként. Azonban nem csak a milánóiak érdeklődnek Quagliarella iránt: a csatárt az AS Roma és a Juventus is kiszemelte.

További átigazolási hírek:
A PSV Eindhoven középpályását, Ibrahim Afellayt a Hamburggal hozták kapcsolatba. A Toulouse dán csatárát, Sören Larsent a Hannover csábítja.

Az Olympique Marseille holland középpályását, Boudewijn Zendent több spanyol klub is kiszemelte.

A Middlesbrough francia támadóját, Jérémie Aliadiere-t a Fiorentina és a Villarreal is figyeli.

www.global-soccer.eu

Mindent egy helyen az Eb-ről