Vágólapra másolva!
Új szerződést kínál a Real Madrid jelenlegi leggólerősebb csatárának, Gonzalo Higuaínnak. Az argentin támadót nyáron majdnem elküldték a csapattól, ám most a nála később érkezett sztárokéhoz hasonló fizetést kaphat.

Gonzalo Higuaín a legutóbbi bajnoki fordulóban két gólt lőtt az Tenerife hálójába, ezzel vezeti a Real Madrid házi góllövőlistáját, a Primera Divisiónban pedig David Villa és Messi mögött harmadik. A 22 éves támadó hét közben a válogatottban villant, góljával eldöntve a németek elleni felkészülési meccset.

Higuaín a győzelem után korábbi csapattársát, a Realtól télen távozott Ruud van Nistelrooyt idézte: "Mikor megérkeztem Madridba, Nistelrooy azt mondta, gondoljak úgy a gólszerzésre, mint a ketchupra. Néha sehogy sem jön össze, bárhogy is próbálkozol, máskor meg hirtelen jön egy csomó egyszerre."

Németország - Argentína 0-1

A korábbi River Plate-játékos teljesítményét hamarosan új szerződéssel ismerheti el a Real Madrid is, amely nyáron csaknem megvált játékosától, miután leszerződtette Kakát, Cristiano Ronaldót és Karim Benzemát. A tervezett új papíron már Benzemáéval megegyező fizetés jutna Higuaínnak is.

"Remélem, hamar összejön a szerződés, de ezzel a családom és az ügynököm foglalkozik, számomra most csak a futball létezik" - kommentált az argentin csatár.

Mindent egy helyen az Eb-ről