A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:50TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
21:20VívásMohamed El Sayed-Tibor Andrasfi
NyílNyíl
Vágólapra másolva!

Az ellenfél heréjét és fenekét fogdosta a ghánai focista - videó

A norvég Rosenborg ghánai középpályása, Anthony Annan azzal került a figyelem középpontjába a legutóbbi fordulóban, hogy megfogdosta az ellenfél egyik játékosának heréit és hátsóját.

Annan a Rosenborg első gólját megelőző tizenegyesnél lökdösödött egy sort Andre Murival, majd a kisebb vitát úgy zárta le, hogy megmarkolta ellenfele heréjét, aztán a fenekét is megfogta. A jelenetet a kamerák is rögzítették, és a meccs után az edzőknek is megmutatták, akik eltérő véleményen voltak.


"Annan belenyomta az ujját Muri fenekébe, a bírónak meg kellett volna büntetnie a ghánait" - mondta Martin Andresen, a Valerenga edzője. "Kikaptak 3-1-re, ezek után a bírót és Annant hibáztatni, az szégyenteljes" - replikázott Nils Arne Eggen, a Rosenborg szakvezetője, akinek mondandójával nem igazán értett egyet kollegája, de az edzők vitája szerencsére nem fajult hasonló jelenetig, mint a játékosoké.

Annannak egyébként volt már a rovásán, az Aalesund elleni meccsen a hatalmas termetű Thor Hogne Aaroy-jal akadt össze, állítólag meg is harapta ellenfele mellkasát, bár azzal védekezett, hogy csak a mezt ráncigálta a fogaival.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!