Vágólapra másolva!
Ajánlották már a Manchester Unitednek, a spanyol Marca címlapján a Real Madrid érdeklődéséről írtak, de felmerült már a német Wolfsburg és a francia Paris-Saint Germain neve is, újabban pedig Olaszországból is figyelik Dzsudzsák Balázst. A PSV balszélsője szívesen maradna Hollandiában, de Ferenczi István hívószavára átgondolna egy Fraditól érkező ajánlatot is. Szerinte a MU olyan, mint egy szép nő, nehéz neki nemet mondani, és tetszik neki a török szurkolók fanatizmusa is. Elképzeltünk tizenegy ajánlatot, és arra kértük Dzsudzsákot, kommentálja azokat, olvasóink pedig szavazhatnak arról, hol látnák szívesen a játékost.

Az öregedő Makelele mellé, illetve a 12 gólnál járó Mevlüt Erdinc mögé egy gyors szélsőt szerződtetne a Paris-Saint Germain, Eiffel-toronyra néző lakást, valamint csapatkapitány-helyettesi posztot is ajánl a bajnokságban tizenegyedik klub Dzsudzsák Balázsnak. A fővárosiak legutóbb tizenhat éve nyertek bajnokságot, céljuk ismét a csúcsra jutni.

"Jól hangzik, ilyeneket tényleg csak egy fix játékosnak garantálnának. A csapatkapitány-helyettesi posztot ki kell érdemelni, de ha tényleg ezt ajánlanák, ez döntene amellett, hogy Párizsba igazoljak. Nem a külső tényezők számítanának, nem is az, hogy mire néz a lakás, hanem a lehetőségek, amit a futballban elérhetek."

Igazoljon a PSG-be!

227401outform.html400350

A német Wolfsburg vezetői úgy gondolják, Grafite csak úgy nyerheti vissza tavalyi formáját, ha Dzsudzsák támogatja a balszélről. A nemzetközi kupaindulás idén nem jön össze, ám hogy az ismét BL-terveket szövögető csapat álmai valóra váljanak, ötéves szerződést ajánlanak a magyar szélsőnek.

"Örülnék annak, ha velem próbálnák bárkinek az önbizalmát visszahozni. Tetszik a német foci, nagyon jók a stadionok, s bár az idei év a Bundesligában nem a Wolfsburgról szól, még állnak az Európa Ligában, a BL-ből jöttek, komoly kerettel rendelkeznek - öt évet itt eltölteni nagy dolog lenne."

Igazoljon a Wolfsburgba!

227403outform.html400350

Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője a Goal.com cikkére reagálva egy interjúban elmondja: Ribéryt kiégettnek, Vargast gólszegénynek, Robbent és Joe Cole-t elérhetetlennek tartja, ezért minden követ megmozgat, hogy Dzsudzsák Balázs legyen a csapat új balszélsője - de egyelőre csak Park vagy Nani cseréjeként.

"Ez így nagyon kecsegtető. Kevés csapat képes olyan eredmények elérésre, mint a Manchester. A neve hallatán mindneki felkapja a fejét, az is, aki ért a focihoz, de az is, aki nem. Olyan a MU, mint egy szép nő - nehéz neki nemet mondani."

Forrás: AFP

Igazoljon a Manchester Unitedbe!

227402outform.html400350

A Hamburg és a Schalke minden érdeklődőre ráígér, végül a két csapat versenyfutásából az utóbbi jön ki győztesen, és nyáron megszerzi Dzsudzsákot.

"A Schalke komoly erőt képvisel, s nem is csak Németországban. Igaz, hogy nem jutottak ki az európai kupákba, de idén versenyben vannak a Bayern Münchennel a bajnoki címért, ez is mutatja, hogy komoly terveik vannak. Csapattársam, Orlando Englelaar és a mostani edzőm, Fred Rutten is a Schalkétól érkezett a PSV-hez, csupa jót mondtak a csapatról, szóval az érzéseim pozitívak."

Igazoljon a Schalkéba!

227404outform.html400350

A Juventusnál úgy gondolják, eljött a generációváltás ideje: a torinóiak a Napolit túllicitálva igazolnák le Dzsudzsák Balázst.

"Tetszik az ötlet. A Juve szintén egy olyan csapat, amelyre kevés gondolkodási idő után mondanám azt, hogy aláírok. A története, a korábbi és jelenlegi nagy játékosai egyaránt visszautasíthatatlanná tennék az ajánlatukat. Emlékszem, kisgyerekként nagy hatássam volt rám az a Juventus, amely BL-döntőt játszott a Dortmunddal 1997-ben. Sajnálatos, hogy hullámvölgyben van, de örülnék, ha én lennék az, akitől azt várnák, hogy felrázza a csapatot."

Forrás: EPA

Igazoljon a Juventusba!

227405outform.html400350

A Debrecen több magyar válogatott játékos érkezése és a BL-csoportkörbe jutás újbóli kivívása után közel került ahhoz, hogy Dzsudzsák Balázst egy évre, kölcsönbe leszerződtesse. Magyarország Dzsudzsák- és BL-lázban ég, mindenki azt találgatja, hogy a szélső hazatér-e ideiglenesen Hollandiából.

"Ha valahová, akkor a Lokiba szívesen visszamennék egyszer. Tudom, mi várna rám, s tudom, hogy az ismételt BL-be jutást a klub képes elérni. Pláne örülnék, ha a Debrecen-szurkolók ekkora örömmel fogadnák a visszatérésemet, ami, úgy gondolom, egyszer tényleg valósággá válhat."

Igazoljon a Debrecenbe!

227406outform.html400350

Kevin McCabe után Demján Sándor is beszáll a Ferencvárosba, és Ferenczi István nyílt levélben kéri Dzsudzsák Balázst arra, hogy - miután Gera Zoltán, Huszti Szabolcs és Hajnal Tamás is hazatért az Üllői útra - mondjon ő is igent, és legyen végre Magyarországnak is egy ütős csapata.

"Ferenczi nyílt levele győzött meg, mivel nagyon jó barátok vagyunk, neki nem tudnék nemet mondani. Más ellenérvet kellene találnom, talán az lenne az egyetlen akadály, hogy a klubom nem engedne el."

Fotó: Hajdú D. András [origo]

Igazoljon a Ferencvárosba!

227407outform.html400350

Az Atlético, a Sevilla és a Valencia hármas támadást indít Dzsudzsák aláírásáért. A középmezőnyben végzett madridiak a távozó Simao helyére kezdőként szerződtetnék, a BL-selejtezős helyen végző Sevillában és a Valenciában meg kellene küzdenie a helyéért.

"A Valenciát választanám, talán azért, mert a Bajnokok Ligája egy olyan közeg, amelyet nem lehet megunni, hál' istennek már nekem is volt lehetőségem megtapasztalni. A jövőbeni csapatomról ez az egy kitételem, ha lehet, akkor induljon a BL-ben, és a három említett spanyol csapat közül erre a Valenciának van a legnagyobb esélye."

Igazoljon a Valenciába!

227409outform.html400350


A Real Madrid minőségi játékosokkal hosszabbítaná meg a kispadját, ezért 15 millió euróért bejelentkezik Dzsudzsák Balázsért. Manuel Pellegrini a magyar szélsőnek négyszemközt azt mondja, nem tervez vele kezdőként, ám természetesen bejátszhatja magát a csapatba.

"Majdnem minden helyen ez történik, ritkán ígérnek biztos helyet az új igazolásoknak. Bár én tartom magam annyira jónak, hogy képes lennék bejátszani magam a kezdőbe. A 15 millió euró is nagyon komolynak hangzik, egy ilyen magyar csúcsdöntésre felkapnák a fejüket az emberek, hát még a csapat neve hallattán! A cserepad nem félemlítene meg, az ugyanis már csak rajtam múlna, hogy onnan mikor kerülök be a csapatba."

Forrás: Getty Images

Igazoljon a Real Madridba!

227408outform.html400350

Miután a Besiktas szurkolói megrohamozták a Dzsudzsak.hu-t, a török csapat vezetői is ugyanígy tesznek a PSV-vel, míg végül visszautasíthatatlan ajánlattal keresiék fel a holland együttest, illetve a magyar játékost.

"Ez is lényeges motiváció, a futballközeg. A Besiktas szurkolói mind fanatikusok, azt mondom, egyszer élünk, mindent ki kell próbálni, ami jót tesz a pályafutásomnak. A Besiktas jó csapat, rendre az elsőségért és a BL-indulásért van harcban, s kevés országban lehet olyan élményekkel gazdagodni, mint Törökországban. A drukkerek futballszeretete sokat segítene meghozni a döntést, hogy végül aláírjak a Besiktashoz."

Igazoljon a Besiktasba!

227410outform.html400350

A PSV eléri a második helyet, és a mostani fizetésének a kétszeresével próbálja marasztalni a magyar légióst. Ezen kívül nagy BL-tervekkel és új érkezőkkel készül a következő szezonra.

"Ezt nagyon jó hallani, annak fényében főleg, hogy nagyon jól érzem magam itt. Vannak célkitűzéseim, szeretnék feljebb kerülni, de most annak örülnék a legjobban, ha ez a lehetőség jönne össze. Persze a maradásomat nem attól teszem függővé, hogy kapok-e új szerződésajánlatot, az viszont nagyon imponálna, ha bejönnének a szép tervek, a csapat új impulzusokkal, még erősebb kerettel folytatná a munkát, és jövőre indulna a Bajnokok Ligájában."

Forrás: AFP

Maradjon Eindhovenben!

227411outform.html400350

Mindent egy helyen az Eb-ről