Vágólapra másolva!
Angol lapértesülés szerint hat hónapra eltiltották és 75 ezer font (mintegy 25 millió forint) befizetésére kötelezték Gera Zoltán volt játékosügynökét, Sam Stapletont.

Az Angol Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága 18 hónapra tiltotta el Sam Stapletont, ám a büntetésből 12 hónapot két évre felfüggesztett, mindemellett a játékosügynököt 75 ezer font befizetésére kötelezte, mivel két pontban is megsértette az átigazolási szabályzatot - adta hírül az angol News of the World.

A határozat szerint Stapleton 2008-ban úgy tárgyalt Gera Zoltán esetleges szerződéshosszabbításáról a West Bromwich Albionnal, hogy közben nem volt szerződés közte és a labdarúgó között.

Később a játékosügynök, amikor a Gerát leigazoló Fulhamnek dolgozott, eltitkolta, hogy korábban már segített a magyar játékosnak.

A napilap szerint a kihallgatáson azt is nyilvánosságra hozták, hogy Gera regisztrált ügynökével, Vladan Filipoviccsal vitában állt a West Brom, mivel rájött, hogy a játékos Ferencváros felé kifizetett vételárának egy része 2004-ben a klub tudta nélkül került a menedzser zsebébe.

Mindent egy helyen az Eb-ről